Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Workshops en masterclasses

Wij delen onze kennis over vlees en whisky graag met onze gasten. We geven daarom regelmatig een whiskymasterclass of slagersworkshop. Onder begeleiding van onze whiskyexpert of slager leer en proef je alles over vlees of whisky. Hieronder vind je de agenda voor aankomende periode.

Whiskymasterclass

Regelmatig organiseren wij masterclasses om jouw kennis te verbreden over whisky. Onze Noor vertelt je alles wat je moet weten over de mooiste whisky’s over de hele wereld. Je krijgt vier of vijf verschillende whisky’s te proeven (20 cc per whisky). De masterclasses starten om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

Schrijf je hier in voor een van de masterclasses. De prijs per persoon per masterclass is €25,-. Per masterclass kunnen wij maximaal 15 gasten ontvangen.

Begin je liever met een gevulde maag aan deze masterclass? Kom dan bij ons een lekkere burger eten van te voren, dit kan voor €10,00 per persoon. Je wordt om 18.00 uur bij ons verwacht. Om je burger te reserveren bel je 024-2020915.

Data masterclasses.

16 april: Azië

In deze masterclass gaan we de verschillende whisky’s die er in Azië gemaakt worden naast elkaar zetten. We gaan bekijken wat er qua regelgeving anders is dan in Schotland en wat dit met de whisky doet.

21 mei: Distillatieketels

In deze masterclass gaan we een aantal Schotse single malts naast elkaar zetten. We gaan kijken wat de invloed is van de verschillende onderdelen van het distillatieproces en hoe dit de smaak beïnvloedt. Hoe warm distilleer je, gebruik je een purifier, welke condensors worden er gebruikt. Dit zijn vragen die we deze avond gaan behandelen.

18 juni: Vatrijping

In deze masterclass gaan we ons wat meer verdiepen in het belangrijkste aspect van smaak: het vat. We gaan proeven wat de verschillen zijn tussen de soorten hout en we verdiepen ons in alle finishes die er te vinden zijn.

Slagersworkshop

Wij vinden het slagersambacht het mooiste vak dat er is en delen dat graag met jou! Onze slagers geven diverse workshops zodat je de fijne kneepjes van het slagersvak kan leren. De workshops vinden altijd plaats in het kloppend hart van onze slagerij: het slagersatelier. Tijdens de workshops zorgen wij voor de drankjes en aan het eind van de dag krijg je een goodiebag mee voor thuis.

Zodra wij weer nieuwe workshops inplannen, zullen wij deze hier communiceren.

Schrijf je hier in

Reserveer je deelname voor een whisky masterclass. Kies bij reserveren de datum van de masterclass en geef aan met hoeveel personen je wilt komen, na betaling is je deelname gelijk bevestigd.