Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Workshops en masterclasses

Wij delen onze kennis over vlees en whisky graag met onze gasten. We geven daarom regelmatig een whiskymasterclass of slagersworkshop. Onder begeleiding van onze whiskyexpert of slager leer en proef je alles over vlees of whisky. Hieronder vind je de agenda voor aankomende periode.

Whiskymasterclass

Dit najaar organiseren wij een aantal masterclasses om jouw kennis te verbreden over whisky. Onze Noor vertelt je alles wat je moet weten over de mooiste whisky’s over de hele wereld. Je krijgt een zestal whisky’s (20 cc per whisky) om jouw smaakpapillen mee te verwennen met een passend borrelhapje. De masterclasses starten om 19.00 uur en duren tot ongeveer 20.30 uur.

Schrijf je hier in voor een van de masterclasses. De prijs per persoon per masterclass is €25,-. En wanneer je alle masterclasses boekt, ontvang je van ons een tegoedbon van €25,- cadeau! Per masterclass kunnen wij maximaal 15 gasten ontvangen.

Begin je liever met een gevulde maag aan deze masterclass? Kom dan bij ons een lekkere burger eten van te voren, dit kan voor €12,50 per persoon. Je wordt om 18.00 uur bij ons verwacht. Om je burger te reserveren bel je 024-2020915.

Data masterclasses.

  • 25 september ‘21: Ierland.
  • 30 oktober ‘21: Speyside.
  • 27 november ‘21: Highlands.
  • 18 december ’21: Schotse eilanden.
  • 29 januari ‘22: Azië.

 

Slagersworkshop

Wij vinden het slagersambacht het mooiste vak dat er is en delen dat graag met jou! Onze slagers geven diverse workshops zodat je de fijne kneepjes van het slagersvak kan leren. De workshops vinden altijd plaats in het kloppend hart van onze slagerij: het slagersatelier. Tijdens de workshops zorgen wij voor de drankjes en aan het eind van de dag krijg je een goodiebag mee voor thuis. De workshops starten om 15.00 uur en duren tot ongeveer 18.00 uur.

Dit najaar gaan we tijdens al onze slagersworkshops worst maken! De kosten per persoon voor deze slagersworkshop zijn €65,-. Schrijf je hier in voor een van de workshops. Per workshop ontvangen we maximaal 10 gasten.

Na deze workshop honger gekregen? Reserveer dan een tafeltje in ons restaurant!

Data slagersworkshops ‘worst maken’:

  • 1o oktober ’21.
  • 14 november ’21.
  • 12 december ’21.

Schrijf je hier in

Reserveer je deelname voor een workshop of masterclass. Kies bij reserveren de datum van de workshop of masterclass en geef aan met hoeveel personen je wilt komen, na betaling is je deelname gelijk bevestigd.