Wij zijn geopend tot 22:00 024 - 202 09 15

Workshops en masterclasses

Wij delen onze kennis over vlees en whisky graag met onze gasten. We geven daarom regelmatig een whiskymasterclass of slagersworkshop. Onder begeleiding van onze whiskyexpert of slager leer en proef je alles over vlees of whisky. Hieronder vind je de agenda voor aankomende periode.

Slagersworkshop

Wij vinden het slagersambacht het mooiste vak dat er is en delen dat graag met jou! Onze slagers geven diverse workshops zodat je de fijne kneepjes van het slagersvak kan leren. De workshops vinden altijd plaats in het kloppend hart van onze slagerij: het slagersatelier. Tijdens de workshops zorgen wij voor de drankjes en aan het eind van de dag krijg je een goodiebag mee voor thuis. De workshops starten om 15.00 uur en duren tot ongeveer 18.00 uur.

Whiskymasterclass

Het komend jaar organiseren wij een aantal proeverijen om jouw kennis te verbreden over whisky. Onze Noor vertelt je alles wat je moet weten over de mooiste whisky’s over de hele wereld. Je krijgt een zestal whisky’s (20 cc per whisky) om jouw smaakpapillen mee te verwennen met een passend borrelhapje. De masterclasses starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

Schrijf je hier in

Reserveer je deelname voor een workshop of masterclass. Kies bij reserveren de datum van de workshop of masterclass en geef aan met hoeveel personen je wilt komen, na betaling is je deelname gelijk bevestigd.