Reserveer direct online
Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Workshop 31 maart: luxe verse worst

dotted-line

Verras je vrienden en familie met zelfgemaakte luxe worsten! Je maakt je eigen lamsmerguez en een knoflook-tijmworst! Onze slagers laten je zien welk stuk vlees geschikt is om worst van te maken en aan het eind van de middag neem jij je zelfgemaakte worsten mee voor thuis. Kan je ze lekker bakken of op de bbq bereiden! We beginnen om 15.00 uur en rond 18.00 uur ben je klaar met snijden!

Wij leveren alle materialen, dus je hoeft niks mee te nemen! De workshop is interessant als je nog totaal geen kennis hebt van het slagersvak, maar ook als je een serieuze thuiskok bent kunnen wij je nog wat skills bijbrengen!

Tip: leg je zelfgemaakte spullen na afloop van de workshop in onze koeling, bel wat vrienden en drink een borrel bij ons aan de bar of reserveer in het restaurant terwijl jij ze jaloers maakt met je verhalen over je net geleerde skills!

Kosten: 50 euro per persoon
Let op: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar
Minimaal aantal inschrijvingen: 6 personen

Je kan een deelname voor een workshop aanschaffen via onze website. Kies bij reserveren de datum van de workshop en je kan aangeven met hoeveel personen je wilt komen. Na betaling is je deelname gelijk bevestigd. 

De workshop vindt plaats in het slagersatelier bij The Black Fox.