Reserveer direct online
Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Workshop 20 januari: luxe droge worst

dotted-line

Charcuterie is een aloude traditie van het bewerken van vlees tot de mooiste hammen, worsten en andere vleeswaren. Onze slager is er een koning in. Zo maken we zelf pastrami, Nijmeegs spek, droge worst en nog veel meer. Onze slager kan je precies leren hoe dat proces in zijn werk gaat, dan kan je thuis voortaan ook fantastische vleeswaren maken! Tijdens de workshop maken we een klassieke Hollandse gedroogde worst met en een worst met chilipeper en venkelzaad. Uiteraard krijg je aan het eind van de workshop je zelfgemaakte charcuterie mee naar huis.

Wij leveren alle materialen, dus je hoeft niks mee te nemen! De workshop is interessant als je nog totaal geen kennis hebt van het slagersvak, maar ook als je een serieuze thuiskok bent kunnen wij je nog wat skills bijbrengen! We beginnen rond 15.00 uur en om ongeveer 18.00 uur is het einde van de workshop!

Tip: leg je zelfgemaakte charcuterie na afloop van de workshop in onze koeling, bel wat vrienden en drink een borrel bij ons aan de bar of reserveer in het restaurant terwijl jij ze jaloers maakt met je verhalen over je net geleerde skills!

Kosten: 50 euro per persoon
Let op: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar
Minimaal aantal inschrijvingen: 6 personen

Je kan een deelname voor een workshop aanschaffen via onze website. Kies bij reserveren de datum van de workshop en je kan aangeven met hoeveel personen je wilt komen. Na betaling is je deelname gelijk bevestigd. 

De workshop vindt plaats in het slagersatelier bij The Black Fox.