Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Zelfstandig werkend kok

Wij zijn kenners van goed vlees en whisky.
Wij vinden dat we met zijn allen minder vlees moeten eten, maar als je dan vlees eet, kies dan voor goed vlees. Geen kiloknallers maar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Vlees van boeren die we persoonlijk kennen. Vlees om echt te proeven, te kauwen en om van te genieten. We serveren dit heerlijke vlees in ons restaurant, maar delen ook graag onze kennis met een workshop gegeven door onze slagers.
We houden van slagers, de mensen die het vlees uitbenen en er de allerlekkerste bereidingen aan geven. Deze ambachtelijke slagerstechnieken proef je dan ook veelvuldig bij The Black Fox, waaronder onze dry aged steaks, huisgerijpt en gegrild op onze open houtskoolgrill.
Bij ons kan je altijd genieten van meer dan 50 soorten whisky. We hebben de pareltjes van over de hele wereld geselecteerd en wisselen regelmatig in ons assortiment. Bij ons kan je voor of na het diner aanschuiven voor een uitgebreide whiskyproeverij, maar je kan ook deelnemen aan een whiskymasterclass.

Ter aanvulling van ons keukenteam zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok.
Wil jij, als vakman in de keuken, werken met verse produkten, alles zelf maken en steeds beter worden in je koksvak? Sta jij het liefst de hele dag in de keuken en ken je alle ingredi├źnten door en door? Kan je ook wel zeggen dat koken jouw grote passie is en dat je vooral ge├»nteresseerd bent in verse, duurzame en seizoensgebonden producten? Gerechten met een verhaal, dat jij wilt vertellen.. Ja? Dan horen wij graag van je!

Wij bieden:

  • een werkplek in een uniek restaurant met bevlogen collega’s en het allerbeste vlees,
  • korting in alle restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca,
  • een training of cursus die we samen met jou selecteren,
  • zeer regelmatig een weekend(dag) vrij,
  • uiteraard een goed salaris.

 

Word jij die nieuwe kanjer bij ons aan de grill? Mail ons je cv met motivatie en binnenkort maken we graag kennis met je! Je kan je mail sturen naar Bas Hoebink: hr@hethoofdkwartierhoreca.nl

HEB JE NOG VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT OP.

profile picture

Bas