Reserveer direct online
Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Workshop 1 september Luxe verse worst

dotted-line

Wij vinden het slagersambacht het mooiste vak dat er is en delen dat graag met jou! Onze slagers geven diverse workshops zodat je de fijne kneepjes van het slagersvak kan leren. De workshops vinden altijd plaats in het kloppend hart van onze slagerij: het slagersatelier. Tijdens de workshops zorgen wij voor de drankjes en aan het eind van de dag krijg je een goodiebag mee voor thuis.

Voor het najaar hebben wij de volgende workshops gepland:

1-9 Workshop Luxe verse worst

dotted-line

Iets leuks en unieks doen met vrienden, vriendinnen of familie? Doe dan samen de Workshop Luxe verse worst bij The Black Fox in Nijmegen. Tijdens deze workshop maken jullie samen lamsmerguez en een knoflook-tijmworst. Onze slagers laten je zien welk stuk vlees geschikt is om verse worst van te maken. De workshop is interessant als je nog totaal geen kennis hebt van het slagersvak. Ook als je een serieuze thuiskok bent kunnen wij je zeker nog wat skills bijbrengen. Meer weten? Klik hier! 

3-11 Masterclass Rund

dotted-line

Ben jij helemaal gek op dat heerlijke stukje vlees? Jij kan nu samen met vrienden, vriendinnen of familie de Masterclass Rund volgen bij The Black Fox in Nijmegen. Tijdens deze masterclass ontbeend onze slager een half rund en krijgen jullie precies te zien waar alle delen zich bevinden. Altijd al willen weten hoe wij onze befaamde Tomahawk en Porterhouse uitsnijden? Dat kan nu! Onze slager legt je precies uit welk stuk waar zit en wat het verschil is. Wil jij meer weten? Klik hier!

10-11 Workshop Luxe verse worst

dotted-line

Een bijzonder en unieke ervaring beleven in Nijmegen? Doe samen met vrienden of familie mee met de Workshop Luxe gedroogde worst bij The Black Fox in Nijmegen. Tijdens deze workshop gaan jullie samen klassieke Hollandse gedroogde worst maken met chilipeper en venkelzaad. Wij leveren alle materialen, dus je hoeft niks mee te nemen! Nu al enthousiast of wil je meer weten? Klik dan hier! 

Je kan hier een deelname voor een workshop en reserveer direct online. Kies bij reserveren de datum van de workshop en geef aan met hoeveel personen je wilt komen, na betaling is je deelname gelijk bevestigd.