Reserveer direct online
Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

onze slagerij

dotted-line

Ontstaan uit een passie voor goed vlees, willen we de beste slager van Nijmegen zijn. Her en der wordt wat gerotzooid met vlees. Als je bij ons vlees eet of koopt, kan je er op vertrouwen dat je een verantwoordelijke keuze maakt en dat het vlees van de hoogste kwaliteit is.

We werken enkel met dieren die een goed leven hebben gehad en die geen preventieve antibiotica hebben gekregen. We verkopen vers vlees maar maken ook onze eigen specialiteiten als gedroogde worst, gedroogde hammen (ook van eend), rillettes en patés. Het vlees dat je bij ons in de slagerij koopt serveren we ook in ons restaurant en in onze andere restaurants, De Meesterproef.

Workshops

dotted-line

Wij vinden het slagersambacht het mooiste vak dat er is en delen dat graag met jou! Onze slagers geven diverse workshops zodat je de fijne kneepjes van het slagersvak kan leren. De workshops vinden altijd plaats in het kloppend hart van onze slagerij: het slagersatelier. Tijdens de workshops zorgen wij voor de drankjes en aan het eind van de dag krijg je een goodiebag mee voor thuis.

We hebben voor aankomende periode de volgende workshops gepland:

19-1 Worskhop masterclass rund
15-3 Workshop Luxe verse worst
29-3 Workshop Luxe gedroogde worst
19-4 Workshop masterclass rund

Je kan hier een deelname voor een workshop en reserveer direct online. Kies bij reserveren de datum van de workshop en geef aan met hoeveel personen je wilt komen, na betaling is je deelname gelijk bevestigd. Voor meer informatie over de workshops die wij aanbieden, klik dan hier.