Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

GERECHTEN SPECIAAL VOOR ECHTE VLEESETERS BIJ THE BLACK FOX

Vlees: We houden ervan bij The Black Fox. Dat zie je terug in onze menukaart. Een heerlijke dry aged porterhouse die minimaal een maand heeft gerijpt. Een subliem bereidde tomahawk, een burger om bij te watertanden of een fantastische Picanha: wij weten wat lekker eten is. En daarom is onze menukaart en de gerechten voor de échte vleeseters; ontdek er alles over op onze menukaart!

Bij The Black Fox kiezen we heel bewust voor de beste kwaliteit! Al ons vlees komt van van dieren uit Nederland die goed worden verzorgd en een goed leven hebben gehad.

Dat beloven we je niet alleen, je kan het zelf komen ervaren want al die extra aandacht proef je terug in ons vlees, aanvullende gerechten, de juiste wijnen, whisky’s en bieren.

 

CADEAUBONNEN

Maak iemand blij met speciale avond door het geven van een cadeaubon van The Black Fox. Deze zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Kom langs bij ons restaurant, of bestel deze alvast vooruit via 024 – 202 09 15.

Menukaart juni 2020

Vanaf juni 2020 mogen we weer gedeeltelijk open. Daarom serveren we vanaf dan een speciaal driegangenmenu voor het diner. Op vrijdag en zaterdag werken we in twee rondes om zo iedereen te kunnen laten genieten van The Black Fox! Dat kan trouwens ook thuis, al onze gerechten zijn af te halen. Bel ons voor meer informatie.

Bekijk de menukaart Bekijk de Take Away kaart Bekijk de drankkaart Bekijk de wijnkaart

Direct reserveren

GROTE GROEPEN

Speciale arrangementen

Voor grotere groepen hebben we speciale arrangementen.

Bekijk arrangementen