Reserveer direct online
Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

Masterclass 17 februari: alles van het rund

dotted-line

!!UITVERKOCHT!!

 

Onze slager ontbeent een half rund en legt je precies uit welk technische delen waar te vinden zijn! Je leert onder andere hoe wij onze befaamde tomahawk en porterhouse uitsnijden. Onze slager legt je precies uit welk stuk waar zit en wat het verschil is. Daarnaast krijg je tips over hoe je het vlees het beste kan bakken of grillen op de bbq. Tijdens de masterclass zorgen wij voor een drankje en je krijgt een goodiebag van de slager mee voor thuis. We beginnen rond 15.00 uur en om ongeveer 18.00 uur is het einde van de les!

Let op, er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar!

Wij leveren alle materialen, dus je hoeft niks mee te nemen! De workshop is interessant als je nog totaal geen kennis hebt van het slagersvak, maar ook als je een serieuze thuiskok bent kunnen wij je nog wat skills bijbrengen!

Tip: Na afloop ben je van harte welkom een nog een lekker drankje te doen in onze bar of misschien reserveer je wel een tafel in ons restaurant?!

Kosten: 50 euro per persoon
Let op: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar
Minimaal aantal inschrijvingen: 6 personen

Je kan een deelname voor een workshop aanschaffen via onze website. Kies bij reserveren de datum van de workshop en je kan aangeven met hoeveel personen je wilt komen. Na betaling is je deelname gelijk bevestigd.

De workshop vindt plaats in het slagersatelier bij The Black Fox.