Geopend vanaf 17:00 uur 024 - 202 09 15

DINEREN OF EEN WHISKYPROEVERIJ MET EEN GROEP

Zoek je een bijzondere locatie voor een diner of bijzondere whiskyproeverij met een grotere groep, bij ons geniet je van stoer vlees en de allerbeste whisky’s! We kunnen een gedeelte van het restaurant voor je reserveren of je kan privé zitten in ons slagersatelier. Ook het afhuren van het gehele restaurant behoort tot de mogelijkheden.

 

 


 

WHISKYPROEVERIJ

Bij The Black Fox hebben we een groot assortiment whisky’s uit natuurlijk Schotland maar ook uit Amerika, Japan en ons kleine koude kikkerlandje. We vertellen je er alles over tijdens een proeverij. Je leert over de bereiding, achtergronden van de distilleerderij, geur en het allerbelangrijkste: de smaak! We hebben verschillende standaardproeverijen, maar kunnen ook een proeverij op maat samenstellen, perfect voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Als je interesse hebt laat het ons dan weten of stuur even een mail naar info@theblackfox.nl en dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor onze mogelijkheden.

 

 


 

Diner met een groep

Onze keukenbrigade staat voor je klaar om voor iedere bijzondere gelegenheid de lekkerste gerechten te serveren, wat je ook te vieren hebt! Een vrijgezellenfeest, verjaardag, promotie of geslaagde zakendeal? Wij zijn er voor je. En om af te sluiten kies je natuurlijk voor een whiskyproeverij om het helemaal af te maken!

Klik hier voor onze mogelijkheden.