Reserveren
Wij zijn geopend tot 01:00 (024) 202 09 15

Menukaarten

dotted-line

Met een eigen slagerij in huis is onze menukaart uiteraard vooral gericht op vlees. We hebben dry aged vlees, wat minimaal een maand heeft gerijpt en wat we bakken op een houtskoolgrill voor de pérfecte smaak.

Alle patés, rillettes en worsten maken we zelf. Maar denk niet dat we alleen vlees hebben, ook de visliefhebber en vegetariër kan bij ons terecht.

Grote groepen

dotted-line

Speciale arrangementen

Voor grotere groepen hebben we speciale arrangementen.

APPETIZERS

dotted-line

Brood kaantjesboter

5,-

en gegrilde groentedip

Charcuterie van diverse specialiteiten

7,50

van onze eigen slagerij, met Glory mosterd,

pickles en briochetoast

Scottish egg

3,50

met Glory dragonmosterd   

Steak tartaar

klein 10,- groot 20,-

de klassieker, lekker als vooraf of als hoofdgerecht  

Pompernikkel van roggebrood

9,-

kippenleverpaté, sinaasappelboter met dadels en druiven

Beenmerg en persillade

9,-

met briochetoast en kruidensalade

tip: bestel een shot Bourbon erbij en proef
de fantastische combinatie!

Koud gerookte zalm

9,-

met gegrilde courgette, frisse avocado,
sesamkletskop met zwarte peper en PX dressing

Lamspastrami

9,-

met venkel, munt, crunchy Parmezaan
en mayonaise van waterkers

Salade little gem

9,-

met feta, granaatappel, sinaasappel, komkommer,
amandel, knoflookcroutons en gerookt zeezout

STEAKS GEGRILD OP HOUTSKOOLGRILL

dotted-line

Dry aged Tomahawk

50,- / 100,-

600 gr. 2/3 personen (±30 min. bereidingstijd)
1,2 kilo 4/6 personen (±45 min. bereidingstijd)

Dry aged Porterhouse

50,- / 100,-

600 gr. 2/3 personen (±30 min. bereidingstijd)
1,2 kilo3/4 personen (±60 min. bereidingstijd)

Picanha

17,- / 65,-

250 gr.
1 kilo 4 personen (±45 min. bereidingstijd)

Rumpsteak

19,-

250 gr.

HOOFDGERECHTEN

dotted-line

Sukadesteak

13,-

(250 gram) met friet en salade

Hamburger

10,-

van 100% rundvlees op briochebol
met bearnaise en sjalotjes   

Oosterse kippendijen

12,-

gemarineerd en gelakt met sinaasappel
en sesam, geroosterde bospeen met komijn     

Watermeloensteak

15,50

in citroen, tijm, knoflook en oregano
gemarineerde Halloumi, gegrild in wijnbladeren
met gerookte amandelen

Zwaardvis van de grill

18,-

met geroosterde bloemkoolroosjes en
antiboise van huisgedroogde tomaten  

Gegrilde Pork chop

15,-

met gepofte appel en calvados

BIJGERECHTEN

dotted-line

Friet

3,50

gefrituurd in ossenwit

Jacked potato

3,50

met bieslookricotta

Gegrilde little gem

3,50

met Sriracha en uiencompote

Salade van venkel

3,50

en sinaasappel met dragon,walnoten, rucola en rode peper

Jacked tomato

3,50

diverse tomaten, ingelegde citroen, muntolie, sjalot en kappertjes

SAUZEN

dotted-line

Persillade

2,-

Bearnaise

2,-

Jus met zwarte kardemom

2,-

Chimmichurri

2,-

Homemade bbqsaus

2,-

Black Fox boter

2,-

Blauwschimmelkaassaus

2,-

NAGERECHTEN

dotted-line

Gebrande marshmallow

1,- p/st

Tiramisu

6,-

met aceto-balsamicostroop

Rabarbercrumble

met crème patisserie en kruimeldeeg      

Gekarameliseerde bread & butterpudding

6,-

met Malagaroomijs en whiskeysaus  

Kaasplank

10,-

met verschillende kazen, gemengde noten,
vruchtenchutney en briochetoast