Reserveren
Wij zijn geopend tot 01:00 (024) 202 09 15

Menukaarten

dotted-line

Met een eigen slagerij in huis is onze menukaart uiteraard vooral gericht op vlees. We hebben dry aged vlees, wat minimaal een maand heeft gerijpt en wat we bakken op een houtskoolgrill voor de pérfecte smaak.

Alle patés, rillettes en worsten maken we zelf. Maar denk niet dat we alleen vlees hebben, ook de visliefhebber en vegetariër kan bij ons terecht.

Slagersmenu

dotted-line

Een proeverij van al het lekkers van onze slager!

Voorgerecht
Charcuterie
– Vleesplank van diverse huisgemaakte specialiteiten geserveerd met mosterd, pickles en briochetoast.

Tussengerecht
Gestoofd ezeltje van het rund met seizoensgroenten, uitgebakken spekjes en eigen jus

Hoofdgerecht
Trio van ribs
– Belly on the Bone van varken
– Short-rib van rund
– Lamskotelet
met friet, huisgemaakte mayo, curry-ketchup en groenten.

Nagerecht
Swiss roll met sinaasappel en kiwi, vanilleijs en gestoofde Gieser Gildeman

45 euro

Grote groepen

dotted-line

Speciale arrangementen

Voor grotere groepen hebben we speciale arrangementen.